İngilizce Özel Ders Programı

Bir hafta içinde, üç farklı günde, ikişer saat olarak alacağınız toplam altı saat birebir eğitimin bir aylık süresi toplam yirmi dört saattir. Eğitimi haftada altı saatten dört haftada yirmi dört saat İngilizce ve Türkçe olarak alırsınız. Yirmi dört saatten yeterince faydalanabilmek için öğretmeninizle geçirdiğiniz haftada altı saatin dışında ödevleriniz için de dört saat daha ayırmanız gerekecek. Derslerinizi yüz yüze veya uzaktan da alabilirsiniz. Bir hafta içinde öğretmenle geçirdiğiniz altı saatlik ders süresine ek olarak evde mutlaka dört saatlik bir süreyi de ödev olarak geçirmeniz gerekir. Sonuç olarak, haftada altı saati öğretmenle, dört saati ödev ve tekrarlarla toplam on saatlik eğitimi haftada on saat olarak almış olursunuz.

Eğitimin ödev gibi bazı kuralları vardır. Bunlar öğrencinin kelime öğrenmek gibi tek başına yapacakları işleri bitirmiş, hazırlıklı olarak gelerek dersten daha fazla yararlanmasını sağlayacak önerilerdir.

Hesabı kolaylaştırmak açısından 1 ay içinde alacağınız haftanın 3 ayrı gününde 2’şer saat toplam 6 saat olan ders toplam süresi aylık 24 saat için “1 dönem” diyelim. Her “1 dönem” 4 hafta, yani 1 ay sürer. 4. dönem sonuna geldiğinizde ki bu 16 hafta yani 4 ay, ve 96 saatlik eğitim süresi yapar ki, bu sürenin sonunda artık hiç şüphesiz “İngilizce konuşurum.” diyebilirsiniz.