İngilizce Özel Ders

İngilizce özel dersler, sizi ve eğitim amacınızı takip eden dil programı ile birlikte Türk ve yabancı öğretmenlerle haftanın daha önce belirlenmiş üç ayrı gününde, ikişer saatten oluşan dört haftalık programlardır. Dersleri kendinize uygun yer, gün ve saatte, uzaktan veya kendi birebir eğitim alanımızda da alabilirsiniz.

“Speaking”, “Listening”, “Writing” ve “Reading” becerilerinin hızlı ve sağlıklı gelişimi sanıldığı kadar yıllar süren ve ilk öğretimde veya daha erken dönemlerde başlanmış olması gereken bir eğitim türü değildir. Üstelik İngilizce dilinin yetenek değil, sadece sabır gerektiren bir beceri meselesi olduğunu anlatmak gerekir. Bizimle birlikte sadece genel İngilizce eğitimleri değil, bunun yanında YDT, YDS, IELTS, TOEFL, veya İngilizce hazırlık sınıfı sınavları ile ilgili olarak da eğitim alabilirsiniz. İngilizce eğitimleri sırasında konuşma, dinleme, yazma ve okuma becerilerinin desteklenmesi gerekir. Ancak, İngilizce konuşmak, diğer üç beceriden daha fazla zaman ve sabır gerektirir. Çünkü konuşma becerisi kişiliğinizin ve meslek bilgilerinizin en iyi biçimde ortaya konulması şartı ile başlar. Bu şart, oluşturduğu baskı ile bazen bize yanlış şeyler söyletip, bize ait olmayan bir görüntü oluşturur ve sessiz kalmamıza neden olan en önemli etkendir. Bu engeller de ne yazık ki sadece İngilizce kelime ezberleyerek giderilemiyor. İngilizce konuşma engelleri dil eğitiminden bağımsız nedenlerle ortaya çıkabiliyor. Kendinize göre seçilmemiş bir İngilizce öğretmeni, sık değiştirilen ders saat ve günleri, ödev yapma sorunu ve sabırsızlık, öğrenme engelleri olarak tanımlanabilir. Öğrencinin kendisine ait bilgi ve eksikleri belirlenerek ihtiyacına karşılık olan eğitimi, çalışmayı seçtiği öğretmeni ile birlikte kesintisiz olarak devam eder. Öğrenci kendi isteğine uygun eğitim şeklini seçerek sınıf ortamının yarattığı çoklu tercih zorunluluğundan kurtulur, ve özel eğitim olanaklarından bireysel olarak yararlanır. Her yaş ve eğitim seviyesini kapsayan bu model, öğrenciye eğitim saati ve günlerini seçme olanağı sağlar. İlk iki saatlik dersin sonunda alınan karara bağlı olarak öğrenci ve öğretmen haftanın kalan gün ve saatlerini sabitleyerek eğitim tarihini başlatmış olur.

Eğitimci kadromuz, konusunda en az 10 yıl deneyimli, bulunduğunuz bölgelere yakın, yerli ve yabancı öğretmenlerden oluşur.

Çalışma Alanları : Genel İngilizce Dersi – Proficiency – YDS – TOEFL – IELTS – TESOL

DİL ATÖLYESİ EKİBİ İstanbul | (0555) 412 75 46

Haftanın 3 Ayrı Gününde, 2’şer Saatlik Dersler ile, Toplam Haftada 6 Saatte, 6 Ay İçinde İngilizce

2 Comments

Yorumlar kapatıldı.