Hakkımızda

DİL ATÖLYESİ İstanbul, 2007 yılında İngilizce dil eğitimi vermek amacı ile kurulmuştur. Dil eğitimi almak için yeterince zaman bulamayan kişilerin, kendi yerlerinde dil eğitimi vermeyi amaçlamaktadır. Temel bir dil eğitimi vermek ya da var olan konuşma becerisini ileri seviyeye taşımak veya ders notu yükseltmek amacı ile ilgili olarak eğitim verir. Dersler kendi yerinizde veya kendi eğitim alanımız içinde birebir dersler olarak devam eder.

EĞİTİM KONULARI :

Genel İngilizce – Konuşma – Dinleme – Okuma – Yazma becerilerinin oluşturulması ve geliştirilmesi

YDT – Yabancı Dil Testi

YDS – Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı

TOEFL (Test of English as a Foreign Language) 

PBT – (Page Based Test) 

IBT – (Internet Based Test) 

IELTS – International English Language Testing System

PROFICIENCY EXAM – Her üniversitenin kendi bünyesinde öğrenim görecek öğrenciler için hazırladığı İngilizce düzey belirleme sınavı

TOEIC – Test of English for International Communication

İNGİLİZCE HAZIRLIK SINIFI SINAVLARI 

Bütün okullar için, İngilizce hazırlık sınavına uygun eğitim programı. 

İngilizce Özel Ders Ücretleri

   1 Öğrenci için belirlenen 1 Saat Ders Ücreti 250 TL
   6 Aylık ders ücretleri toplamını nakit ödeme halinde geçerlidir. 

Yabancı öğretmenler için ayrıca ücret sorunuz

Kısa sürede etkili birebir İngilizce özel dersler Türk ve yabancı öğretmenlerle haftanın daha önce belirlenmiş üç ayrı gününde, ikişer saatten oluşan dört haftalık dil eğitim programlarıdır; yüz yüze veya online olarak da alınabilir. Derslerinizi kendinize uygun yer ve saatte veya kendi birebir eğitim alanımız da alabilirsiniz. İngilizcede “Konuşma”, “Dinleme”, “Yazma” ve “Okuma” becerilerinin hızlı ve sağlıklı gelişimi, sanıldığı kadar yıllar süren ve ilk öğretimden veya erken yaşlarda başlanmış olması gereken bir eğitim türü değildir. Üstelik İngilizce dilinin yetenek değil, sadece sabır gerektiren bir beceri meselesi olduğunu anlatmak gerekir. İngilizce eğitimleri sırasında konuşma, dinleme, yazma ve okuma becerilerinin desteklenmesi gerekir. Ancak, İngilizce konuşmak, diğer üç beceriden daha fazla zaman ve sabır gerektirir. Çünkü konuşma becerisi kişiliğinizin ve meslek bilgilerinizin en iyi biçimde ortaya konulması şartı ile başlar. Bu şart, bizi yanlış şeyler söyleyip bize ait olmayan bir görüntü oluşturmak yerine, sessiz kalmamıza neden olan etkenlerdir. Bu engeller de ne yazık ki sadece İngilizce kelime ezberleyerek giderilemiyor.  İngilizce konuşma engelleri bazen dil eğitiminden bağımsız nedenlerle ortaya çıkabilir. Kendinize göre seçilmemiş bir İngilizce öğretmeni, sık değiştirilen ders saat ve günleri, ödev yapma sorunu ve sabırsızlık, öğrenme engelleri olarak tanımlanabilir. Öğrencinin kendisine ait bilgi ve eksikleri belirlenerek ihtiyacına karşılık olan eğitimi, birlikte çalışmayı seçtiği öğretmeni ile birlikte kesintisiz olarak devam eder. Öğrenci kendi isteğine uygun eğitim şeklini seçerek sınıf ortamının yarattığı çoklu tercih zorunluluğundan kurtulur ve özel eğitim olanaklarından bireysel olarak yararlanır. Her yaş ve eğitim seviyesini kapsayan bu model, öğrenciye eğitim saat ve günlerini seçme olanağı sağlar. İlk iki saatlik dersin sonunda alınan karara bağlı olarak, öğrenci ve öğretmen haftanın kalan gün ve saatlerini sabitleyerek eğitim tarihini başlatmış olur.

Ayrıca bizimle birlikte sadece genel İngilizce eğitimleri ile birlikte YDT, YDS, IELTS, TOEFL veya İngilizce hazırlık sınıfı sınavları ile ilgili olarak da eğitim alabilirsiniz.

Eğitimci kadromuz, konusunda en az 10 yıl deneyimli, bulunduğunuz bölgelere yakın, yerli ve yabancı öğretmenlerden oluşur.

DİL ATÖLYESİ EKİBİ İstanbul | (0555) 412 75 46 | tarkanacar@gmail.com

Eğitimci kadromuz, konusunda en az 10 yıl deneyimli, bulunduğunuz bölgelere yakın, yerli ve yabancı öğretmenlerden oluşur.

DİL ATÖLYESİ EKİBİ İstanbul

3 Ayrı Günü 2 Saatlik Dersler İle Toplam Haftada 6 Saatte 4 Ay İçinde İngilizce 

Birebir İngilizce derslerinden farklı olarak grup dersleri karşılıklı ilişki içinde geçer. Öğrencilerin kendilerinde İngilizce konusunda iyi gelişmiş veya yeterince gelişmemiş kısımlarının farkına varırlar. Kendi seviyelerinde İngilizce konuşma alışkanlığı oluşturur. Bu durum ortak eğitim şartlarına sahip öğrencilerin İngilizce konuşma becerilerini de güçlendirir. En iyi sınıf birbirleriyle uyum içinde çalışmaya alışık bir arkadaş grubundan oluşan sınıftır. Başlangıç aşamasından itibaren arkadaşça bir ortamda yapıldığı bir sınıfta eğer birlikte yapılan işe ortak bir merakınız varsa, saatleri ve yeri ile birlikte kendi seçtiğiniz bir eğitim modeline sahipseniz, eğitim sistemini benimsediyseniz, ayrıca fiyat da istediğiniz gibiyse yakın zamanda başlamış olmalıydınız, ama geç kalmadınız, çünkü telefonunuzu hala bekliyoruz.

Dil Atölyesi daha yoğun, daha ekonomik ve özel bir İngilizce dil eğitim atölyesidir.

Dil Atölyesi İstanbul, kendi yerinizde ve yoğunlaştırılmış özel grup eğitimleri ile daha ekonomik ve daha özel bir İngilizce eğitim alanıdır.

Birebir İngilizce dersler farklı olarak grup dersleri, karşılıklı ilişki içinde geçer. Öğrencilerin kendilerinde İngilizce konusunda iyi gelişmiş veya yeterince gelişmemiş kısımlarının farkına varırlar. Kendi seviyelerinde İngilizce konuşma alışkanlığı oluşturur. Bu durum ortak eğitim şartlarına sahip öğrencilerin İngilizce konuşma becerilerini de güçlendirir. En iyi sınıf birbirleriyle uyum içinde çalışmaya alışık bir arkadaş grubundan oluşan sınıftır. Başlangıç aşamasından itibaren arkadaşça bir ortamda yapıldığı bir sınıfta eğer birlikte yapılan işe ortak bir merakınız varsa, saatleri ve yeri ile birlikte kendi seçtiğiniz bir eğitim modeline sahipseniz, eğitim sistemini benimsediyseniz, ayrıca fiyat da istediğiniz gibiyse yakın zamanda başlamış olmalıydınız, ama geç kalmadınız, çünkü telefonunuzu hala bekliyoruz.

DİL ATÖLYESİ İstanbul’da Her Saat İngilizce Özel Ders

İnternet sitemizde güncellenmiş eğitim linkleri ve kelime listeleri ile kafanızı karıştıran konularda e-posta yolu ile ücretsiz destek, İngilizcede hızlı kelime öğrenme yöntemleri konusunda eğitim önerileri alabilirsiniz.

İngilizce konuşturmak, öğretmenlerimizin en öncelikli amacıdır.

Bulunmaktan en çok keyif aldığınız yer, eğitim için en uygun yerdir. Dil Atölyesi İngilizce böyle bir yerdir. Eğitim adına birlikte yoruluruz, ama sıkılmayız.

Nasıl Çalışırız?

İngilizce eğitimlerinde bu güne kadar öğrenci üzerinde denenmemiş yöntem neredeyse yok denecek kadar azdır. Bilinçaltı, bilinçüstü, bilinç kaybı gibi sayısız yöntemlerle denendiniz. Bütün eğitim modellerini tek destekçisi ise öğrencinin kendisidir aslında. İçine bakmaya fırsat bulamadan renkli paketlerine aldandığınız eğitim paketleri. Her ne kadar bütün diğer teknolojik ürünler gibi az yoran ve çok işe yarayan mamuller gibi sunulan şeyler gibi olsa da, eğitim yaşlı bir olgudur ve malzemesi de sabırdır, disiplin ve özveridir ki, bunlar da aldığınız paketlerin yanında promosyon ürünler olarak verilemiyor.
Herkesin başarılı addedilmek adına bir başkasının yardımına ihtiyacı vardır. Bu sebeple bizim de başarılı olabilmek adına size ihtiyacımız var.

Dil Atölyesi, firmaların kendi yerlerinde grup ve birebir İngilizce kursu verir. Kendi dersliklerinde amacınıza göre eğitim programı sunan sadece 4 kişilik sınıflarda eğitim veren özel bir İngilizce özel ders alanıdır. Ayrıca birebir özel İngilizce dersleri ile ilgili eğitim alanları vardır.

Yazımızı buraya kadar okuduğunuz için teşekkür ederiz. 

DİL ATÖLYESİ İstanbul İngilizce Özel Ders Ekibi

Paylaşmanızı rica ederiz.

Sizin için en uygun saatler, bizim için de en uygun saatlerdir.

DİL ATÖLYESİ İstanbul’da Her Saat İngilizce Özel Ders

İnternet sitemizde güncellenmiş eğitim linkleri ve kelime listeleri ile kafanızı karıştıran konularda e-posta yolu ile ücretsiz destek.

İngilizce konuşturmak, öğretmenlerimizin en öncelikli amacıdır.

Bulunmaktan en çok keyif aldığınız yer, eğitim için en uygun yerdir. Dil Atölyesi İngilizce böyle bir yerdir. Eğitim adına birlikte yoruluruz, ama sıkılmayız.

Neden Biz?

Dilerseniz örnek derslerimize katılırsınız, biz de sizin tercih nedeninizi sitemizde paylaşırız. Öğretinceye kadar uğraşırız. Ödev verir takip ederiz. Eğitim sorunlarınızı dinleriz, çözüm ararız. Sizi her gün arar telefonda 5 dakika İngilizce konuşuruz. Eğer ödev yapmayan ve derslere devam etmeyen bir öğrenciyseniz size faydalı olamayacağımızı mutlaka söyleriz. Çünkü biz reklamını iyi yapanlardan çok, işini iyi yapmaya özen göstererek başarı kazanma niyetinde olanlardanız.

İngilizce Derslerine Giriş ve Yönlendirme

İngilizce ders konularındaki en temel öneri kendinize  tayin edeceğiniz öğretmen ve size göre bir iletişim modeli oluşturabilecek gönüllülükte sınıf arkadaşları ile birlikte çalışabilmektir. Eğitim diline ve sürekliliğine inanmak, İngilizce eğitimin temel basamaklarından biridir. Unutmayın ki, öğretmenlik, alınan ücret karşılında size herhangi bir konuyu sadece anlatmak değil, anlamanıza yardımcı sabrı da gösterebilmektir. Bu nedenle bir şeyi “bilmek” onu “anlata-bilmek”ten ayırır. Üniversitelerdeki öğretmenlik bölümleri bu yüzden vardır.

Diğer taraftan eğitiminiz süreklilik içermelidir. Çünkü kazanmak istediğiniz herhangi becerinin temel seviyesine sahip olmak için ihtiyacınız olan süre en az 4 aydır. İngilizce konuşmak için aldığınız bir eğitim ilk aşamasında bile sizi konuşturma becerisi sağlayacak pratiklerinden uzaksa ve sistem size “Henüz İngilizce konuşmak için erken” mesajları veriyorsa” onlara beş yaşına kadar tek bir kelime yazamayan ve okuyamayan bir çocuğun konuşma ve dinleme becerisini örnek verebilirsiniz. Öğretmenler yapılacak iş ve işi yapan kişi arasında bir köprü gibidir. Eğer kendi eğitim ikizinizi bulduğunuza inandıracak bir sağlam bir köprüyle karşılaşma fırsatı bulduysanız sizdeki öğrenme arzusu öğretmeninizin öğretme arzusunu da pekiştirecek ve böylece iyi bir ekip olacaksınız.

Seviye Belirleme

“Seviye belirlemesi” demek, sadece test kağıdınızdaki doğru işaretlerin sayısı değildir. İngilizce eğitimindeki seviyeniz dört parça (konuşma-dinleme-okuma-yazma) halinde incelenir. Bu da ancak, ilk iki saatlik dersin içinde ortaya çıkacaktır. İngilizcedeki eğitim seviyenizin ayrıntıları ile belirlenebilmesi en az iki saatlik bir sürede mümkün olabilmektedir. Bu iki saat içinde İngilizce genel eğitim gereksiminiz de ortaya çıkar. 

İleri Seviye İngilizce Eğitim

Temel eğitiminizin bir veya birkaç üst aşamasıdır. Bu seviye bir öğrenci, sınıflara İngilizce becerileri kazanmak için değil, geliştirmek için girer. Bu seviyede bir öğrenci artık sadece konuşabilmekten çok, yaptığı iş konusunda ayrıntılar verebilecek durumda olmak ister. Bu aşama kesinlikle konuşurken karşınızdakini etkileyebilme özelliği taşır. Konuştuğu dilin, kendi öz kimliğini yansıtan özelliklere sahip olmasına çalışır. Bu seviyedeki öğrenciler için amaç İngilizceyi sadece konuşmak değil, o dilin özelliklerini de sergileyebilecek seviyede de olmaktır.     

Grup Dersleri

En iyi sınıf birbirleriyle uyum içinde çalışmaya alışık bir arkadaş grubundan oluşan sınıftır. Eğitimin ilk başlangıç aşamasından itibaren yeterince arkadaşça bir ortamda yapıldığı bir sınıfta eğer birlikte yapılan işe ortak bir merakınız varsa, saatleri ve yeri ile birlikte kendi seçtiğiniz bir eğitim modeline sahipseniz, eğitim sistemini benimsediyseniz, ayrıca fiyat da istediğiniz gibiyse yakın zamanda başlamış olmalıydınız, ama geç kalmadınız çünkü telefonunuzu hala bekliyoruz.
Bugün arayın; yarın dersiniz başlasın 

Uzaktan Eğitim

Dilerseniz eğitimlerinizi eviniz veya iş yerinizde de almaya başlayabilirsiniz. Ders zamanları, ilk iki saatlik dersin sonunda gün ve saat olarak sabitlenebilir. Böylece derslerinize kesintisiz olarak devam edebilirsiniz.

Çalıştığın Kadar İngilizce 

Eğitiminizi para ödemeden tamamlamak ister misiniz ?

“İngilizce eğitimi almak istiyorum. Zamanım var, ama param yok.” diyenler için iyi niyetli bir teklif.

Haftanın 3 günü Sabah 09.00 – 11.00 arası yapılacak dersler karşılığında 13.00 – 16.30 arası çalışarak İngilizce öğrenebilirsiniz.

Kurumumuzun çeşitli tanıtım faaliyetleri alanlarında İngilizce dil eğitim karşılığında çalışarak İngilizce öğrenin.

Üstelik çalışma saatleri ve yer alabileceğiniz çalışmalar konusunda seçim yapabilmekte özgürsünüz.

Teklif ilginizi çektiyse PERPA’dayız, bekleriz.

Dil Atölyesi daha yoğun ve daha ekonomik bir özel İngilizce kursudur. 

İNGİLİZCE ÖZEL DERS ÜCRETLERİ

1 Öğrenci için belirlenen YERİMİZDE veya UZAKTAN 1 Saat Ders Ücreti 250 TL
6 Aylık ders ücretleri toplamını nakit ödeme halinde geçerlidir. 

Yazımızı buraya kadar okuduğunuz için teşekkür ederiz. 

DİL ATÖLYESİ İstanbul İngilizce Özel Ders Ekibi

Paylaşmanızı rica ederiz.

Yorum bırakın