Çocuklar için İngilizce Özel Ders

   Her yaş grubu için geliştirdiğimiz eğitim modelleri ile çocuğunuzun sıkılmadan, severek öğreneceği ve öğretmeni ile arkadaş gibi olacağı bir ortamda özel İngilizce dil eğitimi sağlarız.

   Dersler, öğrencinin geçmiş konuları gözden geçirmesi ile başlar, sınıf seviyesine ulaştığı görülen öğrenci, artık yardıma ihtiyaç duymadan kendi eğitimini okul sistemi içinde sürdürebilecek duruma gelmiş olmasına kadar devam eder. Öğrencideki gelişim ilk haftalar içinde gözle görülebilir hale gelir. Ders saatlerini ve ödevlerini ertelemeyen  bir öğrenci, dört haftalık bir süre sonunda öz güvenini geri kazanmış ve yoluna tek başına devam etmeye hazır olur.

Ders notları konusunda sorunlarını gidermiş öğrenciler için “hayat boyu İngilizce” eğitimi olarak adlandırılan bir dil eğitim programı önerilir. Bu programda öğrenciler, gelecek yılların tamamı içinde ihtiyaç duyacakları gerçek dinleme, konuşma, okuma ve yazma becerilerinin ilk adımlarını atmaya başlarlar. Haftanın iki ayrı günü, ikişer saatten oluşan ve yaklaşık altı ay süren bu program sonunda, İngilizce konusundaki becerilerini, ana dili ihtiyacını karşılayacak düzeye getirebilirler.

Yorum bırakın