İngilizce Özel Dersler Ücretleri

Haftada 3 gün, 2’şer saat, 6 ay aylık toplam ders ücretlerinin nakit ödenmesi halinde birebir ders saat ücreti 350 TL’dir.

Kendi yerinizde birebir veya grup eğitim ücretleri hakkında ayrıntılı bilgi için lütfen arayınız.

0 555 412 75 46

Bizimle birlikte sadece genel İngilizce eğitimleri ile birlikte YDT, YDS, IELTS, TOEFL veya İngilizce hazırlık sınıfı sınavları ile ilgili olarak da eğitim alabilirsiniz.

Eğitimci kadromuz, konusunda en az 10 yıl deneyimli, bulunduğunuz bölgelere yakın, yerli ve yabancı öğretmenlerden oluşur.

Çalışma Alanları : Genel İngilizce Dersi – Proficiency – YDS – TOEFL – IELTS – TESOL

DİL ATÖLYESİ EKİBİ İstanbul | (0555) 412 75 46

Haftanın 3 Ayrı Gününde, 2’şer Saatlik Dersler ile, Toplam Haftada 6 Saatte, 6 Ay İçinde İngilizce

Dil Atölyesi İstanbul, kendi yerinizde ve yoğunlaştırılmış özel grup eğitimleri ile daha ekonomik ve daha özel bir İngilizce eğitim alanıdır.

Birebir İngilizce dersler farklı olarak grup dersleri, karşılıklı ilişki içinde geçer. Öğrencilerin kendilerinde İngilizce konusunda iyi gelişmiş veya yeterince gelişmemiş kısımlarının farkına varırlar. Kendi seviyelerinde İngilizce konuşma alışkanlığı oluşturur. Bu durum ortak eğitim şartlarına sahip öğrencilerin İngilizce konuşma becerilerini de güçlendirir. En iyi sınıf birbirleriyle uyum içinde çalışmaya alışık bir arkadaş grubundan oluşan sınıftır. Başlangıç aşamasından itibaren arkadaşça bir ortamda yapıldığı bir sınıfta eğer birlikte yapılan işe ortak bir merakınız varsa, saatleri ve yeri ile birlikte kendi seçtiğiniz bir eğitim modeline sahipseniz, eğitim sistemini benimsediyseniz, ayrıca ücret de istediğiniz gibiyse yakın zamanda başlamış olmalıydınız, ama geç kalmadınız, çünkü aramanızı hala bekliyoruz.

Size en uygun saatler, bize de en uygun saatlerdir.

DİL ATÖLYESİ İstanbul’da Her Saat İngilizce Özel Ders

İnternet sitemizde güncellenmiş eğitim linkleri ve kelime listeleri ile kafanızı karıştıran konularda e-posta yolu ile ücretsiz destek, İngilizce’de hızlı kelime öğrenme yöntemleri konusunda eğitim önerileri alabilirsiniz.

İngilizce konuşturmak, öğretmenlerimizin en öncelikli amacıdır.

Bulunmaktan en çok keyif aldığınız yer, eğitim için en uygun yerdir. Dil Atölyesi İngilizce böyle bir yerdir. Eğitim adına birlikte yoruluruz, ama sıkılmayız.

Nasıl Çalışırız?

İngilizce eğitimlerinde bu güne kadar öğrenci üzerinde denenmemiş yöntem neredeyse yok denecek kadar azdır. Bilinçaltı, bilinçüstü, bilinç kaybı gibi sayısız yöntemlerle denendiniz. Bütün eğitim modellerinin tek destekçisi ise öğrencinin kendisidir aslında. İçine bakmaya fırsat bulamadan renkli paketlerine aldandığınız eğitim paketleri, her ne kadar bütün diğer teknolojik ürünler gibi az yoran ve çok işe yaradığı iddia edilen ürünler gibi görünse de, eğitim yaşlı bir olgudur ve malzemesi de sabırdır, disiplin ve özveridir ki, bunlar da aldığınız paketlerin yanında promosyon ürünler olarak verilemiyor.

Herkesin başarılı addedilmek adına bir başkasının yardımına ihtiyacı vardır. Bu nedenle bizim de başarılı olabilmek adına size ihtiyacımız var.

Dil Atölyesi, firmaların kendi yerlerinde grup ve birebir İngilizce kursu verir. Kendi dersliklerinde amacınıza göre eğitim programı sunan sadece 4 kişilik sınıflarda eğitim veren özel bir İngilizce kursudur. Ayrıca birebir özel İngilizce dersleri ile ilgili eğitim alanları vardır.

Yazımızı buraya kadar okuduğunuz için teşekkür ederiz. 

DİL ATÖLYESİ İstanbul İngilizce Özel Ders Ekibi

Paylaşmanızı rica ederiz.